Barion Pixel
0
  •  x 
Nincs termék a kosárban

COPYRIGHT

Szerzői jogi tájékoztató

Ezen a weboldalon (www.foxmobil.eu) található tartalom mint a szöveges leírás, cikkek, grafika, logó, egyedi megoldások a weboldalt üzemeltető Vállalkozás kizárólagos szellemi terméke, amely az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi oltalom alatt áll és a szerző minden ezzel kapcsolatos jogot fenntart magának. A weboldal tartalmának másolása, annak változatlan, vagy nagy mértékben megegyező tartalmú további felhasználása vagy közzététele írásbeli engedélyünk nélkül tilos és díjköteles.

Abban az esetben, ha weboldalunk tartalmát harmadik felek honlapján, vagy egyéb kereskedelmi, aukciós platformokon bizonyíthatóan azonos formában észleljük, úgy arányos kötbért számlázhat ki vállalkozásunk a tartalom másolójának, felhasználójának, amelyet a tartalom felhasználója a másolással kifejezetten elfogad.

A tilalom nem érinti az olyan szabad felhasználású eseteket, amelyekre kizárólag a törvényben meghatározott felhasználók részére meghatározott célból és mértékben van lehetőség, ellenben az üzletszerű, haszonszerzés célú felhasználás és terjesztés nem megengedett.

(1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról)


Minden márkanév, logó, kép kizárólag illusztráció és a termék tulajdonságainak leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok (harmadik felek) korlátlan tulajdonát képezik.

Copyright © 2018-2024

email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat

FB Messenger

Fletcom Kft.

5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4.
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat
FB Messenger

Fletcom Kft.
(04-09-017045)
5600 Békéscsaba,
Kazinczy u. 4.

ssl.png

© 2018-2024 foxmobil | Copyright

 
barion-card-strip-intl__small.png