Barion Pixel
 • Belépés
 • Regisztráció
 • Kosár
 • Start
 • SZOFTVEREK
    OPERÁCIÓS RENDSZEREK
  win-11-pro-menu.jpg
  win-10-pro-menu.jpg
  windows-8.1-pro-menu.jpg
  win-11-home-menu.jpg
  win-10-home-menu.jpg

  Windows 7 Professional

  (nincs raktáron)
  win-7-pro-menu.jpg
    VISIO & PROJECT
  visio-2019-pro-menu.jpg
  project-2019-pro-menu.jpg
  visio-2016-pro-menu.jpg
  project-2016-pro-menu.jpg
    OFFICE SZOFTVERCSOMAGOK
  Office-2021-Home-Student-menu.jpg
  office-2021-home-business-menu.jpg
  office-2021-pro-plus-menu.jpg
  office-2021-pro-plus-menu.jpg
  Office-2019-Home-Student-menu.jpg
  office-2019-home-business-menu.jpg
  office-2019-pro-plus-menu.jpg
  office-2019-pro-plus-menu.jpg
  office-2016-home-student-menu.jpg
  office-2016-home-business-menu.jpg
  office-2016-pro-plus-menu.jpg
 • SEGÍTSÉG (GYIK)
 • JOGALAP
 • KAPCSOLAT

Windows 10 Home


Windows 10 Home, termékkulcs, licencWindows 10 Home szoftver
8900 Ft

szoftver vásárlás • Windows 10 Home vásárlás | RETAIL digitális licenc (32/64 bit)
 • Örök licenc (egyszeri vásárlás), 1 PC-n aktiválható, újratelepíthető, átvihető új PC-re.
 • Aktiválható online, interneten, automata aktiváló központban.
 • A licenc Microsoft fiókhoz kapcsolható, a szoftver újra telepíthető.
 • Win 10 Home operációs rendszer letöltése a gyártó webhelyéről.
 • Elektronikus kézbesítés 24 órán belül e-mailben. (részletek)
 • Nyelvek: Magyar, Angol, Német, Olasz, Francia, Szlovák és továbbiak.
 • Teljes verzió | Bármikor aktiválható | Gyártói frissítések.
 • Eredeti Windows 10 termékkulcs, jogtiszta elektronikus szoftverlicenc.
 • E-számla, szerződés/eladói nyilatkozat e-tanúsítvánnyal, termékkulcs, garancia.

Microsoft Windows 10 Home operációs rendszer


A Windows 10 Home operációs rendszer a már jól ismert Windows és az új fejlesztések kombinációja. A számítógépindítás és a munka folyatása villámgyors az olyan technológiáknak köszönhetően, mint az InstantGo1. A Windows 10 Home minden eddiginél több biztonsági szolgáltatást tartalmaz, hogy megfelelő védelmet nyújtson a vírusok, kártékony szoftverekkel szemben. A Windows 10 az aktuális tevékenységhez és eszközhöz optimalizálja a felületet. A képernyőn megjelenő funkciók változnak a könnyebb navigáció érdekében, az alkalmazások pedig kiválóan alkalmazkodnak a kis és nagy felbontású képernyőkhöz egyaránt.

Szoftver kézbesítése
Elektronikus Szoftver Kézbesítés, letöltés. (Nincs szükség személyes átvételre, gyors használatbavétel.)

Átvétel
A szoftver termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint a letöltés vagy e-mail. Az elektronikusan kézbesített Windows szoftver termékek minden tekintetben és funkciókban teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, a használt licencek esetében is, csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető termékkulcsok és szoftver termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

Szoftver aktiválása
A megvásárolt Win 10 szoftver letöltése után elindítható a telepítés a számítógépre, illetve notebook-ra. A telepítés közben vagy utána lehetséges megadni a szoftver licenckulcsot. A termékkulcsot megtalálja a kézbesítési emailben vagy a számlán. A vásárlás után kapott kézbesítési email levélben és a weboldalon is megtalálhatja a Windows 10 telepítéshez és aktiváláshoz segítséget nyújtó információkat, dokumentációt.

A Windows 10 termékkulcs megvásárlása kulcsfontosságú az operációs rendszer összes funkciójának aktiválásához és használatához. A termékkulcs megtalálható a Windows 10 megvásárlása után kapott visszaigazoló e-mailben vagy vásárlói fiókjában. A termékkulcsra otthoni és kereskedelmi használat esetén is szükség van, és többszöri aktiválásra használható egyetlen számítógépen, lejárati dátum nélkül.

 

Windows 10 Home termékkulcs

 

A Windows 10 termékkulcs megvásárlásának egyik elsődleges előnye, hogy hozzáférhet az operációs rendszer által kínált összes szolgáltatáshoz és frissítéshez. A Windows 10-re való frissítéssel a felhasználók élvezhetik a legújabb szolgáltatásokat és teljesítményjavulásokat, valamint rendszeres frissítéseket kaphatnak, hogy rendszerük naprakész és biztonságos maradjon. Ezenkívül az érvényes termékkulcs birtokában a felhasználók hozzáférhetnek a Microsoft és partnerei exkluzív funkciókhoz és szolgáltatásokhoz.

A Windows 10 termékkulcs megvásárlásának másik jelentős előnye az általa kínált fokozott biztonság és adatvédelem. Eredeti termékkulcs használatával a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy operációs rendszerük legitim, és nem manipulálták vagy módosították, így csökken a rosszindulatú programok és más biztonsági fenyegetések kockázata.


Windows 10 Home a megfelelő operációs rendszer


Funkcióbeli újítások a Windows 10 Home operációs rendszerben

A Windows 10 Home operációs rendszerben a startmenü is tovább lett fejlesztve. A startmenü felhasználói felület egy csempeszerű ikonrendszert tartalmaz, amely egyéni módon szabható testre, illetve rendezhető. Az asztal új funkciókat tartalmaz, így egyszerre több virtuális asztalt lehet létrehozni és kezelni. A Microsoft Windows 10 Home egyebek mellett hozzáférést ajánl a Microsoft alkalmazás áruházához. Az előző rendszerekben már megszokott programok, mint az e-mail, naptár, zene, fotó, videó alkalmazások szintén az operációs rendszer részét képezik.

A Windows 10 ismerős környezetet és egyszerű használatot kínál. Sok tekintetben hasonlít a Windows 7-hez, például a Start menü jelenléte. Gyorsan betöltődik leállításból vagy alvó módból, számos beépített biztonsági funkcióval rendelkezik a számítógép védelmére, és úgy tervezték, hogy működjön együtt a meglévő szoftverekkel és hardverekkel. Az asztali számítógép jobb kihasználásával gyorsabban végezheti el a dolgokat. Helyezzen el egyszerre akár négy alkalmazást a képernyőn, és hozzon létre virtuális asztalokat vagy csoportos elemeket, például Office-alkalmazásokat a munkához.

A Microsoft Windows a legszélesebb körben használt operációs rendszer a laptopokon és asztali számítógépeken világszerte, alapvető funkciókat biztosít magánszemélyek és vállalkozások számára. A Microsoft évek óta tartó stabil piaci jelenlétének köszönhetően az operációs rendszer különböző verziói és kiadásai jelentek meg, amelyek a különböző felhasználók aktuális igényeit célozzák meg.

 


Szoftverkézbesítési és vásárlási információk

 • A kézbesítés tartalma: hiteles e-számla, Windows 10 termékkulcs, eladói nyilatkozat/szerződés tanúsítvánnyal, gyártói letöltő link, útmutató. A dokumentumok tartalmazzák az EU-s jogszabályoknak megfelelő eladói nyilatkozatot és tartalmat.
 • A termék kifizetése után 24 órán belül a vásárló e-mail címére történik a licenckulcs és dokumentumok kézbesítése. Egyes esetekben és munkaszüneti napokon a kézbesítési idő elérheti a 24-48 órát. (szállítási információk)
 • A Windows 10 Home (oem) teljes verziója a gyártó hivatalos oldaláról tölthető le lemezkép formátumban. A hivatalos Ms letöltő linket a vásárláskor az aktiváló licenckulccsal együtt megkapja a vásárló. A termékkulccsal a Windows 10 Pro 32 bites és 64 bites kiadás egyaránt aktiválható.
 • A gyártó (Microsoft) oldalán található és futtatható egy telepítő adathordozó készítő eszköz ("Eszköz letöltése" gomb: MediaCreationTool program), amellyel könnyen letölthető és egyszerűen egy Windows 10 telepítő rendszer pendriveot lehet készíteni (DVD-t is).
 • A foxmobil webáruház minden esetben elküldi a vásárló részére szoftvertermékre vonatkozó letöltési és aktiválási információkat, dokumentumot. A foxmobil a felhasználói licencet értékesíti és nem a szoftvert. A szoftvert a gyártó webhelyéről tölti le a vásárló/felhasználó, ezért a foxmobil webáruház nem tud felelősséget vállalni a szoftver működésével, kompatibilitásával kapcsolatban, azonban a foxmobil a szoftverlicencre garanciát vállal.
 • A megvásárolt újrahasznosított aktiváló kulcs (szoftverlicenc) globálisan bármely nyelvű Windows 10 Home operációs rendszerhez használható, így a Magyarhoz is.
 • Az új Windows 10 rendszer telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termékkulcs), de telepítés után is aktiválható.
 • A Windows 10 Home 32/64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
 • Az upgrade-lt, korábbi Windows-ról való felfrissítés esetén, vagy régi telepítés esetén nem garantálható az aktiválás, ami nem a kulcs hanem a már megváltozott fájl rendszer problémája lehet. Ilyen esetben a Windows 10 Home újratelepítésére lehet szükség.
 • Egy már korábban telepített Windows 10 Home esetében, amennyiben nem sikerül azt utólag aktiválni, úgy a letöltő linken lévő Win 10 program telepítésére lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetővé tett link-röl.
 • OEM szoftver: A szoftvergyártó (Microsoft) rendszer-építőkkel (OEM) kapcsolatos disztribúciós megállapodása kimondja, hogy a rendszer-készítő szoftvercsomagok nem a végfelhasználók számára történő terjesztésre szolgálnak, kivéve, ha a végfelhasználók rendszer-építőként járnak el pl. saját PC-k összeszerelése és telepítése, üzembe helyezése. A "rendszer-építő" bárki lehet, aki számítógépet összeszerel és telepít egy operációs rendszert egy új vagy használt számítógépes rendszerre.
 • Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a fel nem használt szoftverlicencek tovább értékesítését (beleértve az OEM, Retail, Volume konstrukciókat is), még abban az esetben sem, ha azt az EULA tiltja vagy a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó.
 • A jogszabályi előírások értelmében (Nemzeti Jogszabálytár: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet) a letölthető szoftvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. (További információ: elállás joga)
 • A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Minden márkanév, illusztráció, logó a termék leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

 


Címkék: Windows 10 Home ár | Windows 10 vásárlás jó áron | Windows 10 aktiváló kód | Windows 10 licenc vásárlás | Windows vásárlás olcsón | Jogtiszta Windows szoftver kedvező áron | Szoftver újrahasznosítás | Retail és OEM szoftver vásárlás | Microsoft Windows 10 Home letöltés | Eredeti Windows 10 termékkulcs | 100% garancia és visszatérítés | Windows 10 kulcs vásárlás


address1.png
information.png
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat

FB Messenger

Fletcom Kft.

5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4.
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat
FB Messenger

Fletcom Kft.
(04-09-017045)
5600 Békéscsaba,
Kazinczy u. 4.

ssl.png

© 2018-2024 foxmobil | Copyright

 
barion-card-strip-intl__small.png