Barion Pixel
 • Belépés
 • Regisztráció
 • Kosár
 • Start
 • SZOFTVEREK
    OPERÁCIÓS RENDSZEREK
  win-11-pro-menu.jpg
  win-10-pro-menu.jpg
  windows-8.1-pro-menu.jpg
  win-11-home-menu.jpg
  win-10-home-menu.jpg

  Windows 7 Professional

  (nincs raktáron)
  win-7-pro-menu.jpg
    VISIO & PROJECT
  visio-2019-pro-menu.jpg
  project-2019-pro-menu.jpg
  visio-2016-pro-menu.jpg
  project-2016-pro-menu.jpg
    OFFICE SZOFTVERCSOMAGOK
  Office-2021-Home-Student-menu.jpg
  office-2021-home-business-menu.jpg
  office-2021-pro-plus-menu.jpg
  office-2021-pro-plus-menu.jpg
  Office-2019-Home-Student-menu.jpg
  office-2019-home-business-menu.jpg
  office-2019-pro-plus-menu.jpg
  office-2019-pro-plus-menu.jpg
  office-2016-home-student-menu.jpg
  office-2016-home-business-menu.jpg
  office-2016-pro-plus-menu.jpg
 • SEGÍTSÉG (GYIK)
 • JOGALAP
 • KAPCSOLAT

Windows 11 Home


Windows 11 Home, termékkulcsWindows 11 Home szoftver
8900 Ft

szoftver vásárlás • Windows 11 Home vásárlás | RETAIL digitális licenc, termékkulcs (64bit)
 • Örök licenc (egyszeri vásárlás), 1 PC-n aktiválható, újratelepíthető, átvihető új PC-re.
 • Aktiválható online, interneten, automata aktiváló központban.
 • Windows 11 operációs rendszer letöltése a gyártó webhelyéről.
 • A licenc Microsoft fiókhoz kapcsolható, újra telepíthető.
 • Elektronikus kézbesítés 24 órán belül e-mailben. (részletek)
 • Nyelvek: Magyar, Angol, Német, Olasz, Francia, Szlovák és továbbiak.
 • Teljes verzió | Bármikor aktiválható | Gyártói frissítések.
 • Eredeti Windows 11 termékkulcs, jogtiszta elektronikus szoftverlicenc.
 • E-számla, EULA, EU nyilatkozat e-tanúsítvánnyal, termékkulcs, garancia.

Microsoft Windows 11 Home operációs rendszer


B
emutatkozik a Windows 11 Home, amely közelebb hozza mindazt, amit szeretünk. Újratervezés és produktivitás a kreativitás és a könnyedség érdekében az új Windows 11 Home operációs rendszerben. Modern, friss, letisztult és gyönyörű külsőt kapott a Windows 11 Home, megújult sok minden a Start gomb, a tálca, egyes hangjelzések, a betűtípusok és ikonok is. Mindent szándékosan úgy lett kialakítva hogy a felhasználó számára otthonos környezetet biztosítson. A Start menü a központba került, úgy lett áttervezve, hogy az könnyen elérhető legyen és rendelkezésre álljon minden, amire szükség van. A Windows 11 Home újdonságaként bevezetésre kerülnek a Snap Layoutok, a Snap csoportok és az asztalok, hogy a multitask üzemmód élmény legyen, ennek köszönhetően egy esetleges újraindítás után gyorsan lehet visszatérni a jól megszokott és bevált munkafelületre, illetve mindig kéznél legyenek a fájlok és az alkalmazások.

A Windows 11 jobb teljesítményt, teljes rendszerbiztonságot és új megjelenést kínál. Az olyan új funkciók, mint a dokkoló elrendezések, vezérlők és csevegés, segítenek gyorsabban megtalálni, mire és kire van szüksége. A Windows 11 egy új Windows-környezet, amely közelebb viszi ahhoz, amit szeret. Az intuitív navigációval és az egyszerű rendszerezéssel a Windows 11 új megjelenést, több alkalmazást és hatékony módszereket kínál a kreatív és hatékony munkavégzéshez.

Az új funkciók segítenek az ablakok rendszerezésében és a képernyőterület optimalizálásában, hogy a vizuálisan letisztult elrendezésben mindig támogassa a munkát, a társasági életet vagy akár a játékot, szórakozást. Külön asztalok is létrehozhatók az egyes élethelyzetekhez, például a munkához, a játékokhoz vagy a tanuláshoz, ezek között bármikor egyszerűen lehet váltani. A Windows 11 Home szerves része a Teamsen keresztüli kapcsolattartás. Lehetővé teszi az azonnali némítást és a némítás feloldását, illetve a prezentáció közvetlenül a tálcáról indítható.

Az megújult Microsoft Store egy megbízható hely az alkalmazások, illetve a tartalmak megtekintéséhez, létrehozásához, a játékokhoz, vagy a munkához és a tanuláshoz egyaránt. A gyorsaság érdekében újra lett tervezve, így egyszerre gyönyörű és egyszerűen használható. Nemcsak minden eddiginél több alkalmazást kínál a Store, hanem a tartalmakat könnyebben kereshetővé és felfedezhetővé teszi.

Microsoft-fiókja ingyenes, korlátlan hozzáférést biztosít a prémium Microsoft-szolgáltatásokhoz. Jelentkezzen be Microsoft-fiókjával, hogy minden eszközén hozzáférjen a jelszavakhoz, fájlokhoz és egyebekhez. A Windows 11 a bekapcsolás pillanatától készen áll és kiválóan működik együtt a hardverrel, valamint több védelmi réteget tartalmaz, hogy segítsen megőrizni, biztonságban tartani alkalmazásai és adatait.

Amennyiben az asztali vagy hordozható számítógép megfelel az Windows 11 operációs rendszer követelményeinek, úgy a három alábbi telepítési megoldás áll a rendelkezésre.

 • Windows 11 Home letöltés Microsoft segédprogrammal
 • Windows 11 Home telepítési adathordozó létrehozásával (tiszta telepítéshez)
 • Windows 11 Home lemezképének (ISO fájl) letöltésével.

Szoftver kézbesítése
Elektronikus szoftver kézbesítés, letöltés. (Nincs szükség személyes átvételre, gyors használatbavétel.)

Átvétel
A termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, a használt licencek esetében is, csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető Windows termékkulcsok, szoftvertermékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

Szoftver aktiválása
A megvásárolt Windows szoftver letöltése után elindítható a telepítés a számítógépre, illetve notebook-ra. A telepítés közben vagy utána lehetséges megadni a szoftver licenckulcsot. A Windows 11 termékkulcsot megtalálja a kézbesítési emailben valamint a számlán. A vásárlás után kapott kézbesítési email levélben és a weboldalon is megtalálhatja a telepítéshez és aktiváláshoz segítséget nyújtó információkat.

A Windows 11 termékkulcs megvásárlása kulcsfontosságú az operációs rendszer összes funkciójának aktiválásához és használatához. A termékkulcs megtalálható a Windows 11 megvásárlása után kapott e-mailben vagy vásárlói fiókjában. A termékkulcsra otthoni és kereskedelmi használat esetén is szükség van, és többszöri aktiválásra használható egyetlen számítógépen, lejárati dátum nélkül.

 

Windows 11 licenc

 

A Windows 11 termékkulcs megvásárlásának egyik elsődleges előnye, hogy hozzáférhet az operációs rendszer által kínált összes szolgáltatáshoz és frissítéshez. A Windows 11-re való frissítéssel a felhasználók élvezhetik a legújabb szolgáltatásokat és teljesítményjavulásokat, valamint rendszeres frissítéseket kaphatnak, hogy rendszerük naprakész és biztonságos maradjon. Ezenkívül az érvényes termékkulcs birtokában a felhasználók hozzáférhetnek a Microsoft és partnerei exkluzív funkciókhoz és szolgáltatásokhoz.

A Windows 11 termékkulcs megvásárlásának másik jelentős előnye az általa kínált fokozott biztonság és adatvédelem. Eredeti termékkulcs használatával a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy operációs rendszerük legitim, és nem manipulálták vagy módosították, így csökken a rosszindulatú programok és más biztonsági fenyegetések kockázata.


Windows 11 Home a megfelelő rendszer


Eszköztitkosítás
Az eszköztitkosítás bekapcsolásával az eszközéhez és az adataihoz csak az arra jogosult személyek férhetnek hozzá.

Eszköz nyomon követése
Ezzel a szolgáltatással nyomon követheti, megtalálhatja eszközeit.

Biztonságos rendszerindítás
A rosszindulatú szoftverek betöltését és futtatását segíti megakadályozni a rendszerindítás során.

Rendszerbiztonság
Megtekintheti és kezelheti eszközének biztonságát és állapotát.

Időt szeretne spórolni?
A gyors és hatékony funkcióknak, valamint az újfajta interakciós módoknak köszönhetően a Windows 11 Home operációs rendszer segítségével mindig hatékonyan végezheti munkáját.

Védelem a legújabb biztonsági fenyegetések ellen
Windows 11 Home olyan beépített biztonsági funkciókat tartalmaz, mint a tűzfal és az internetes védelem, így védelmet biztosít a vírusok, kártékony szoftverek és zsarolóprogramok ellen. A folyamatos biztonsági frissítések védelmet biztosítanak a legújabb fenyegetések ellen. A Windows Defender használatával azonnal észlelheti a zsarolóprogram-támadásokat.

Az alkalmazások a boltban
A Windows 11 lehetővé teszi saját privát alkalmazások részének létrehozását a Windows Áruházban, így könnyedén hozzáférhet a vállalati alkalmazásokhoz.

Funkcióbeli újítások a Windows 11 Home operációs rendszerben
A Windows 11 operációs rendszerben a startmenü is tovább lett fejlesztve. A startmenü felhasználói felület egy csempeszerű ikonrendszert tartalmaz, amely egyéni módon szabható testre, illetve rendezhető. A Windows 11 Home egyebek mellett hozzáférést ajánl a "Microsoft" alkalmazás áruházához. Az előző rendszerekben már megszokott programok, mint az e-mail, naptár, zene, fotó, videó alkalmazások szintén az operációs rendszer részét képezik.

A gépház átalakítása mellett az értesítési központ és a gyorsbeállítási panel is sokat módosult, de változott a beállítások menü is. Egyrészt átláthatóbbá vált, másrészt több lehetőség áll rendelkezésre. Példáúl a rendszer már tájékoztat minket arról, hogy egy adott frissítés mennyi ideig tart, másrészt a hangbeállítások testreszabási lehetőségei is sokat fejlődtek, mint pl. a külön a hangszóró és a mikrofon beállítási lehetőségek. Emiatt a különböző rendszerek eltérően szólalnak meg, sőt az új felület még több információt is megoszt az akkumulátorról és annak használatáról is.

A Windows Start menüt újratervezték, amely magában foglalta a központi elhelyezést a tálcán belül, a lekerekített sarkokat, az élő csempék hiányát, valamint a legutóbbi dokumentumok hozzáadását, a keresési előzményeket és a felhőbeli láthatóságot. Továbbra is kínál alkalmazásrögzítést a keresősáv mellett, amely most a start menü tetején található, és listázza a helyi fájlokat, a OneDrive-ot és a webes eredményeket.  A Beállítások menüben testreszabási lehetőségek állnak rendelkezésre ezeknek a funkcióknak a testreszabásához.

Egységes mag
Windows 11 platform egy egységes magon fut és a konvergencia lehetővé teszi, hogy univerzálisabbá váljanak az alkalmazások, ugyanúgy fognak kinézni, legyen szó okostelefonról, tabletről, laptopról, asztali számítógépről vagy Xbox konzolról.

Office alkalmazások
A Windows 11 rendszer többfeladatos funkciói tökéletesen illeszkednek az Office programcsomaghoz. Rendezze úgy a képernyőt, ahogyan szeretné, hogy könnyebben kezelje az Office alkalmazásokat és dokumentumait. A beépített alkalmazások és funkciók segítenek optimalizálni az Office munkaterületet.

 

Windows 11 termékkulcs árak

 


Szoftverkézbesítési és vásárlási információk

 • A kézbesítés tartalma: hiteles e-számla, Microsoft Windows 11 termékkulcs, eladói nyilatkozat/szerződés tanúsítvánnyal, gyártói letöltő link, útmutató. A dokumentumok tartalmazzák az EU-s jogszabályoknak megfelelő eladói nyilatkozatot és tartalmat.
 • A szoftver termék kifizetése után 24 órán belül a vásárló e-mail címére történik a Windows 11 termékkulcs, licenc és a letöltő link, valamint a dokumentumok kézbesítése. Egyes esetekben és munkaszüneti napokon a kézbesítési idő elérheti a 24-48 órát. (szállítási információk)
 • A Windows 11 Professional teljes verziója a szoftvergyártó hivatalos oldaláról tölthető le lemezkép formátumban. A hivatalos Ms letöltő linket a vásárláskor a Windows aktiváló termékkulccsal együtt megkapja a vásárló. Az eredeti termékkulccsal a Windows 11 Home kiadás aktiválható.
 • A foxmobil webáruház minden esetben elküldi a vásárló részére szoftvertermékre vonatkozó letöltési és aktiválási információkat, dokumentumot. A foxmobil a felhasználói licencet értékesíti és nem a szoftvert. A szoftvert a gyártó webhelyéről tölti le a vásárló/felhasználó, ezért a foxmobil webáruház nem tud felelősséget vállalni a szoftver működésével, kompatibilitásával kapcsolatban, azonban a foxmobil a szoftverlicencre garanciát vállal.
 • A gyártó (Microsoft) oldalán található és futtatható egy telepítő adathordozó készítő eszköz ("Eszköz letöltése" gomb: MediaCreationToolW11 program), amellyel könnyen letölthető és egyszerűen egy Windows 11 telepítő rendszer pendrive-ot lehet készíteni (DVD lemezt is, DVD íróval).
 • A megvásárolt újrahasznosított aktiváló kulcs (termékkulcs) globálisan bármely nyelvű Windows 11 Home operációs rendszerhez használható, így a Magyarhoz is.
 • Az új Windows 11 rendszer telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termékkulcs), de telepítés után is aktiválható.
 • A Windows 11 Home aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
 • Az upgrade-lt, korábbi Windows-ról való felfrissítés esetén, vagy régi telepítés esetén nem garantálható az aktiválás, ami nem a Windows 11 termékkulcs hanem a már megváltozott fájl rendszer problémája lehet. Ilyen esetben a Win 11 újratelepítésére lehet szükség.
 • Egy már korábban telepített Microsoft Windows 11 esetében, amennyiben nem sikerül azt utólag aktiválni a Windows termékkulccsal, úgy a letöltő linken lévő program telepítésére lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetővé tett link-röl.
 • Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a fel nem használt szoftverlicencek tovább értékesítését (beleértve az OEM, Retail, Volume konstrukciókat is), még abban az esetben sem, ha azt az EULA tiltja vagy a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó.
 • A jogszabályi előírások értelmében (Nemzeti Jogszabálytár: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet) a letölthető szoftvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. (További információ: elállás joga)
 • A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Minden márkanév, illusztráció, logó a termék leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

 


Címkék: Windows 11 Home ár | Windows 11 vásárlás jó áron | Windows 11 aktiváló kód | Windows 11 licensz vásárlás | Jogtiszta Windows 10 vásárlás olcsón | Retail és OEM szoftver vásárlás | Jogtiszta szoftverek kedvező áron | Szoftver újrahasznosítás | Remarketing szoftver | Windows 11 Home letöltés | Eredeti Windows 11 termékkulcs |  100% garancia és visszatérítés | Olcsó Windows 11 kulcs vásárlás | Operációs rendszerek


address1.png
information.png
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat

FB Messenger

Fletcom Kft.

5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4.
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat
FB Messenger

Fletcom Kft.
(04-09-017045)
5600 Békéscsaba,
Kazinczy u. 4.

ssl.png

© 2018-2024 foxmobil | Copyright

 
barion-card-strip-intl__small.png