Barion Pixel
 • Belépés
 • Regisztráció
 • Kosár
 • Start
 • SZOFTVEREK
    OPERÁCIÓS RENDSZEREK
  win-11-pro-menu.jpg
  win-10-pro-menu.jpg
  windows-8.1-pro-menu.jpg
  win-11-home-menu.jpg
  win-10-home-menu.jpg

  Windows 7 Professional

  (nincs raktáron)
  win-7-pro-menu.jpg
    VISIO & PROJECT
  visio-2019-pro-menu.jpg
  project-2019-pro-menu.jpg
  visio-2016-pro-menu.jpg
  project-2016-pro-menu.jpg
    OFFICE SZOFTVERCSOMAGOK
  Office-2021-Home-Student-menu.jpg
  office-2021-home-business-menu.jpg
  office-2021-pro-plus-menu.jpg
  office-2021-pro-plus-menu.jpg
  Office-2019-Home-Student-menu.jpg
  office-2019-home-business-menu.jpg
  office-2019-pro-plus-menu.jpg
  office-2019-pro-plus-menu.jpg
  office-2016-home-student-menu.jpg
  office-2016-home-business-menu.jpg
  office-2016-pro-plus-menu.jpg
 • SEGÍTSÉG (GYIK)
 • JOGALAP
 • KAPCSOLAT

Windows 10 Professional


WIndows 10, termékkulcs, licencWIndows 10 Professional szoftver
9900 Ft

szoftver vásárlás • Windows 10 Pro vásárlás | RETAIL licenc, digitális termékkulcs (32/64 bit)
 • Örök licenc (egyszeri vásárlás), 1 PC-n aktiválható, újratelepíthető, átvihető új PC-re.
 • Aktiválható online, interneten, automata aktiváló központban.
 • A licenc Microsoft fiókhoz kapcsolható, a szoftver újra telepíthető.
 • Windows 10 Professional operációs rendszer letöltése a gyártó webhelyéről.
 • Elektronikus kézbesítés 24 órán belül e-mailben. (részletek)
 • Nyelvek: Magyar, Angol, Német, Olasz, Francia, Szlovák és továbbiak.
 • Teljes verzió | Bármikor aktiválható | Gyártói frissítések.
 • Eredeti Windows 10 termékkulcs, jogtiszta elektronikus szoftverlicenc.
 • E-számla, EULA, EU nyilatkozat e-tanúsítvánnyal, termékkulcs, garancia.

Microsoft Windows 10 Professional operációs rendszer


A Microsoft Windows 10 rendszerben elérhetők a virtuális asztalok, amelyekkel jobban rendszerezhetők és áttekinthetőbbek a futó alkalmazások, valamint munkafolyamatok. A megújult Windows operációs rendszerben gyorsan elérhetők az alkalmazások, a dokumentumok, fotók valamint beállításai egyaránt. A továbbfejlesztett és modern alkalmazás ablakok segítik a felhasználói testreszabást és a munkát. A Microsoft Edge a Windows 10 Pro új és gyorsabb böngészője, amely gyorsabb és biztonságosabb módot kínál az internet böngészésére és a dolgok elvégzésére.
A Windows 10 Pro elsősorban a fejlettebb felhasználók és vállalatok számára készült egy modern és felhasználóbarát felhasználói felülettel. A Windows 10 Pro kiadásban megtalálható a BitLocker meghajtótitkosítás szolgáltatás, amely AES 128/256 bites titkosítással  kódolja az elmentett adatfájlokat, így ha valaki esetleg ellopja ezt a HDD, SSD meghajtót vagy a számítógépet, az azon lévő adataihoz hitelesítési információk nélkül nem tud hozzáférni az illetéktelen személy. A BitLocker to Go szolgáltatással pedig pendrive-okat, külső USB-s meghajtókat is egyszerűen tud a felhasználó titkosítani.

Szoftver kézbesítése
Elektronikus Szoftver Kézbesítés, letöltés. (Nincs szükség személyes átvételre, gyors használatbavétel.)

Átvétel
A termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, a használt licencek esetében is, csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető kulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

Szoftver aktiválása
A megvásárolt szoftver letöltése után elindítható a telepítés a számítógépre, illetve notebook-ra. A telepítés közben vagy utána lehetséges megadni a szoftver licenc kulcsot. A termékkulcsot megtalálja a kézbesítési emailben valamint a számlán. A vásárlás után kapott kézbesítési email levélben és a weboldalon is megtalálhatja a telepítéshez és aktiváláshoz segítséget nyújtó információkat.

A Windows 10 termékkulcs megvásárlása kulcsfontosságú az operációs rendszer összes funkciójának aktiválásához és használatához. A termékkulcs megtalálható a Windows 10 megvásárlása után kapott visszaigazoló e-mailben vagy vásárlói fiókjában. A termékkulcsra otthoni és kereskedelmi használat esetén is szükség van, és többszöri aktiválásra használható egyetlen számítógépen, lejárati dátum nélkül.

 

Windows 10

 

A Windows 10 termékkulcs megvásárlásának egyik elsődleges előnye, hogy hozzáférhet az operációs rendszer által kínált összes szolgáltatáshoz és frissítéshez. A Windows 10-re való frissítéssel a felhasználók élvezhetik a legújabb szolgáltatásokat és teljesítményjavulásokat, valamint rendszeres frissítéseket kaphatnak, hogy rendszerük naprakész és biztonságos maradjon. Ezenkívül az érvényes termékkulcs birtokában a felhasználók hozzáférhetnek a Microsoft és partnerei exkluzív funkciókhoz és szolgáltatásokhoz.

A Windows 10 termékkulcs megvásárlásának másik jelentős előnye az általa kínált fokozott biztonság és adatvédelem. Eredeti termékkulcs használatával a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy operációs rendszerük legitim, és nem manipulálták vagy módosították, így csökken a rosszindulatú programok és más biztonsági fenyegetések kockázata.

 


Windows 10 Professional a megfelelő üzleti rendszer


Csatlakozzon a domain-hez
Az üzleti vagy az iskolai domainhez vagy az Azure Active Directory-hoz kapcsolódhat hálózati fájlok, szerverek, nyomtatók és egyéb források használatához.

Javított titkosítás
További biztonságot nyújt a BitLocker használatával, amely védi adatait titkosítással és biztonsággal.

Távoli bejelentkezés
A Windows 10 lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen a Távoli asztalon, hogy regisztrálja és használja a Pro PC-t otthon vagy az úton.

Virtuális gépek
Virtuális gépek létrehozása és futtatása a Hyper-V funkcióval, amelynek köszönhetően egyszerre több operációs rendszert futtathat ugyanazon a számítógépen.

Időt szeretne spórolni?
A gyors és hatékony funkcióknak, valamint az újfajta interakciós módoknak köszönhetően a Win 10 Pro 32/64 bit rendszer segítségével mindig hatékonyan végezheti munkáját. A számítógép idősorához a mobiltelefonján is könnyen hozzáférhet. Az idősoron végiggörgetve dokumentumokat és webhelyeket kereshet, függetlenül attól, hogy a telefonján vagy a számítógépén dolgozott.

Védelem a legújabb biztonsági fenyegetések ellen
Windows 10 olyan beépített biztonsági funkciókat tartalmaz, mint a tűzfal és az internetes védelem, így védelmet biztosít a vírusok, kártékony szoftverek és zsarolóprogramok ellen. A folyamatos biztonsági frissítések védelmet biztosítanak a legújabb fenyegetések ellen. A Windows Defender használatával azonnal észlelheti a zsarolóprogram-támadásokat.

Az alkalmazások a boltban
A Windows 10 lehetővé teszi saját privát alkalmazások részének létrehozását a Windows Áruházban, így könnyedén hozzáférhet a vállalati alkalmazásokhoz.

Funkcióbeli újítások a Windows 10 Professional operációs rendszerben
A Windows 10 operációs rendszerben a startmenü is tovább lett fejlesztve. A startmenü felhasználói felület egy csempeszerű ikonrendszert tartalmaz, amely egyéni módon szabható testre, illetve rendezhető. Az asztal új funkciókat tartalmaz, így egyszerre több virtuális asztalt lehet létrehozni és kezelni. A "Microsoft" Windows 10 Pro egyebek mellett hozzáférést ajánl a "Microsoft" alkalmazás áruházához. Az előző rendszerekben már megszokott programok, mint az e-mail, naptár, zene, fotó, videó alkalmazások szintén az operációs rendszer részét képezik. Ezen kívül lehetőség van a felhőalapú szolgáltatásokba, az Azure Active Directory-be bejelentkezni. A felhasználó a számos felhőszolgáltatásba, mint pl. Dropbox, Office 365 vagy Concour jelentkezhet be és veheti igénybe.

Egységes mag
Windows 10 platform egy egységes magon fut és a konvergencia lehetővé teszi, hogy univerzálisabbá váljanak az alkalmazások, ugyanúgy fognak kinézni, legyen szó okostelefonról, tabletről, laptopról, asztali számítógépről vagy Xbox konzolról.

Office alkalmazások
A Windows 10 Professional rendszer többfeladatos funkciói tökéletesen illeszkednek az Office programcsomaghoz. Rendezze úgy a képernyőt, ahogyan szeretné, hogy könnyebben kezelje az Office alkalmazásokat és dokumentumait. A beépített alkalmazások és funkciók segítenek optimalizálni az Office munkaterületet.

Az eddigi legbiztonságosabb Windows
A Windows 10 operációs rendszer most minden eddiginél több beépített biztonsági funkciót tartalmaz. A rendszeresen érkező biztonsági frissítések gondoskodnak a naprakész védelemről az eszköz támogatott élettartama során. A fejlett biztonság védelmet nyújt többek között a nem biztonságos webhelyekről érkező adathalász támadásokkal szemben, amely funkció idővel egyre hatékonyabb lesz. Folyamatosan erősödő továbbfejlesztett vírusvédelem a kártevőkkel szemben. Üzleti célra is ideális megoldásokat tartalmaz. Munkahelyi vagy iskolai tartományhoz, illetve Azure Active Directoryhoz csatlakozva elérheti a munkájához szükséges fájlokat, hálózati kiszolgálókat, nyomtatókat és további erőforrásokat. Adatai védelmét a fejlett BitLocker technológia segíti titkosítással és felügyeleti funkciókkal az adatai fokozott biztonságának érdekében. A BitLocker használatához 1.2-es vagy 2.0-s verziójú platformmegbízhatósági (TPM) modul vagy USB flash meghajtó szükséges.

OneDrive
A OneDrive egy adattárolási szolgáltatás, amelyet a Microsoft felhőalapú szolgáltatásainak kiterjesztésére terveztek. Minden Windows felhasználónak legalább 5 GB szabad területet biztosít, valamint vásárlási lehetőséget biztosít a tárhely bővítéséhez. A felhasználók legfeljebb 300 MB-os fájlokat tölthetnek fel a Windows 8, Windows 10/11, Windows 10 Phone, valamint Android és iOS kliens alkalmazáson keresztül. Számos funkciója közé tartozik az Office-alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal való integrálhatóság, így a dokumentumok közvetlenül a OneDrive-on nyithatók meg, menthetők és szerkeszthetők.

 

Windows 10 termékkulcs vásárlás

 


Szoftverkézbesítési és felhasználói információk

 • A kézbesítés tartalma: hiteles e-számla, Microsoft Windows 10 termékkulcs, eladói nyilatkozat/szerződés tanúsítvánnyal, gyártói letöltő link, útmutató. A dokumentumok tartalmazzák az EU-s jogszabályoknak megfelelő eladói nyilatkozatot és tartalmat.
 • A szoftver termék kifizetése után 24 órán belül a vásárló e-mail címére történik a licenckulcs és dokumentumok kézbesítése. Egyes esetekben és munkaszüneti napokon a kézbesítési idő elérheti a 24-48 órát. (szállítási információk)
 • A Windows 10 Professional teljes verziója a gyártó hivatalos oldaláról tölthető le lemezkép formátumban. A hivatalos Ms letöltő linket a vásárláskor az aktiváló licenckulccsal együtt megkapja a vásárló. Az eredeti termékkulccsal a Windows 10 Pro 32 bites és 64 bites kiadás egyaránt aktiválható.
 • A gyártó (Microsoft) oldalán található és futtatható egy telepítő adathordozó készítő eszköz ("Eszköz letöltése" gomb: MediaCreationTool program), amellyel könnyen letölthető és egyszerűen egy Windows 10 Pro telepítő rendszer pendriveot lehet készíteni (DVD lemezt is, DVD íróval).
 • A foxmobil webáruház minden esetben elküldi a vásárló részére szoftvertermékre vonatkozó letöltési és aktiválási információkat, dokumentumot. A foxmobil a felhasználói licencet értékesíti és nem a szoftvert. A szoftvert a gyártó webhelyéről tölti le a vásárló/felhasználó, ezért a foxmobil webáruház nem tud felelősséget vállalni a szoftver működésével, kompatibilitásával kapcsolatban, azonban a foxmobil a szoftverlicencre garanciát vállal.
 • A megvásárolt újrahasznosított aktiváló kulcs (termékkulcs) bármely nyelvű Windows 10 Pro operációs rendszerhez használható, így a Magyarhoz is.
 • Az Windows 10 rendszer telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termékkulcs), de telepítés után is aktiválható.
 • A Windows 10 Pro 32/64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
 • Az upgrade-lt, korábbi Windows-ról való felfrissítés esetén, vagy régi telepítés esetén nem garantálható az aktiválás, ami nem a kulcs hanem a már megváltozott fájl rendszer problémája lehet. Ilyen esetben a Win 10 újratelepítésére lehet szükség.
 • Egy már korábban telepített Microsoft Windows 10 Pro esetében, amennyiben nem sikerül azt utólag aktiválni, úgy a letöltő linken lévő Win 10 Pro program telepítésére lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetővé tett link-röl.
 • Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a fel nem használt szoftverlicencek tovább értékesítését (beleértve az OEM, Retail, Volume konstrukciókat is), még abban az esetben sem, ha azt az EULA tiltja vagy a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó.
 • A jogszabályi előírások értelmében (Nemzeti Jogszabálytár: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet) a letölthető szoftvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. (További információ: elállás joga)
 • A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Minden márkanév, illusztráció, logó a termék leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

 


Címkék: Windows 10 Pro ár | Windows 10 vásárlás jó áron | Windows 10 aktiváló kód | Windows 10 licensz vásárlás | Olcsó Windows 10 vásárlás | Jogtiszta szoftverek kedvező áron | Szoftver újrahasznosítás | Remarketing szoftver | Windows 10 letöltés | Eredeti Win 10 termékkulcs | Retail és OEM szoftver vásárlás | 100% garancia és visszatérítés | Windows 10 kulcs vásárlás


address1.png
information.png
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat

FB Messenger

Fletcom Kft.

5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4.
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat
FB Messenger

Fletcom Kft.
(04-09-017045)
5600 Békéscsaba,
Kazinczy u. 4.

ssl.png

© 2018-2024 foxmobil | Copyright

 
barion-card-strip-intl__small.png