Barion Pixel
0
  •  x 
Nincs termék a kosárban

HOGYAN VÁSÁRLOLJAK?

Hogyan tudom megvásárolni az elektronikus szoftverlicencet?

A foxmobil.eu webáruházban kiválasztott terméket az online vásárlások szokásai szerint a virtuális kosarába helyezheti, majd a kosarából adhatja le megrendelését, illetve a választott fizetési móddal ki is fizetheti a termékeket.

Kedvező áron juthat hozzá olyan szoftverekhez, amelyeket legálisan tölthet le a gyártó oldaláról és telepítés után jogtisztán használatba vehet. A szoftverek letöltése azok telepítése és aktiválása könnyű, biztonságos és legális.

A kiválasztott szoftver és licenc beszerzéshez, a termékkulcs aktiváláshoz nincs szükség személyes ügyintézésre vagy személyes átvételre. A tranzakció és a kézbesítés elektronikusan történik. A vásárló (magánszemély és cég esetében is) digitálisan hitelesített és hitelesítve archivált számlát kap jogi nyilatkozattal.

A digitális termékek elektronikusan (ESD - letöltés) kerülnek kézbesítésre, ilyen esetben nincs fizikai postai kézbesítés. A részletes vásárlási feltételeket a vásárlói ÁSZF tartalmazza, kérjük rendelés leadása elött olvassa el figyelmesen.


Hogyan tudom kifizetni a terméket?

A foxmobil.eu honlapon történő vásárláskor elfogadunk MasterCard | Visa | Visa Electron | Maestro | AMEX bankkártyákat, valamint OTP SimplePay fiókkal, Barion tárcával és PayPal pénztárcával történő fizetést, illetve normál banki átutalást (előreutalás).

A weboldal használata és az online vásárlás során minden adatot és a tranzakciót fejlett SSL/TLS titkosítás (https://), valamint a bank fejlett rendszere véd, amely biztonságos vásárlást tesz lehetővé. A vásárló fizetőeszközének adatai nem kerülnek a foxmobil.eu birtokába, sem pedig tárolásra. A fizetőeszköz adatainak kezelését és a tranzakciót a bank rendszere végzi.

A bankkártyás, SimplePay fiókos, PayPal pénztárcás fizetések díjtalanok, így a vásárlási összegen kívül további költségek nem kerülnek felszámításra. A normál banki átutalás esetén a vásárló számlavezető bankja tranzakciós költséget számíthat fel, valamint több időt vehet igénybe a feldolgozás és a teljesítés.

Látogatónknak azt javasoljuk, hogy megbízható és vírusvédelmi rendszerrel ellátott számítógépről indítson online tranzakciót és online vásárlásai során legyen mindig körültekintő.email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat
FB Messenger
Facebook profil

foxmobil office
H-5600 Békéscsaba,
Kazinczy u. 4. B14

email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat

FB Messenger

Facebook profil

foxmobil office

5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4.
ssl.png

© 2018-2021 foxmobil | Copyright

 
barion-card-strip-intl_400px.png