Barion Pixel
0
  •  x 
Nincs termék a kosárban

HOGYAN VÁSÁRLOLJAK?

Hogyan tudom megvásárolni az elektronikus szoftverlicencet?

A foxmobil.eu webáruházban kiválasztott terméket az online vásárlások szokásai szerint a virtuális kosarába helyezheti, majd a kosarából adhatja le megrendelését, illetve a választott fizetési móddal ki is fizetheti a termékeket.

Kedvező áron juthat hozzá olyan szoftverekhez, amelyeket legálisan tölthet le a gyártó oldaláról és telepítés után jogtisztán használatba vehet. A szoftverek letöltése azok telepítése és aktiválása könnyű, biztonságos és legális.

A kiválasztott szoftver és licenc beszerzéshez, a termékkulcs aktiváláshoz nincs szükség személyes ügyintézésre vagy személyes átvételre. A tranzakció és a kézbesítés elektronikusan történik. A vásárló (magánszemély és cég esetében is) digitálisan hitelesített és hitelesítve archivált számlát kap jogi nyilatkozattal.

A digitális termékek elektronikusan (ESD - letöltés) kerülnek kézbesítésre, ilyen esetben nincs fizikai postai kézbesítés. A részletes vásárlási feltételeket a vásárlói ÁSZF tartalmazza, kérjük rendelés leadása elött olvassa el figyelmesen.


Hogyan tudom kifizetni a terméket?

A foxmobil.eu honlapon történő vásárláskor elfogadunk MasterCard | Visa | Visa Electron | Maestro bankkártyákat, valamint OTP SimplePay fiókkal, Barion tárcával és PayPal pénztárcával történő fizetést, illetve normál banki átutalást (előreutalás).

 

 

A bankkártyás, SimplePay fiókos, PayPal pénztárcás fizetések díjtalanok, így a vásárlási összegen kívül további költségek nem kerülnek felszámításra. A normál banki átutalás esetén a vásárló számlavezető bankja tranzakciós költséget számíthat fel, valamint több időt vehet igénybe a feldolgozás és a teljesítés.

Látogatónknak azt javasoljuk, hogy megbízható és vírusvédelmi rendszerrel ellátott számítógépről indítson online tranzakciót és online vásárlásai során legyen mindig körültekintő.email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat

FB Messenger

Fletcom Kft.

5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4.
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat
FB Messenger

Fletcom Kft.
(04-09-017045)
5600 Békéscsaba,
Kazinczy u. 4.

ssl.png

© 2018-2024 foxmobil | Copyright

 
barion-card-strip-intl__small.png