Barion Pixel
0
  •  x 
Nincs termék a kosárban

OPERÁCIÓS RENDSZEREK - IRODAI PROGRAMOK

Magánemberként, cégként valamint egyesületként, vagy rendszergazdaként is kiváló árakon juthat hozzá a legnépszerűbb szoftverlicencekhez és újrahasznosított szoftverekhez, amelyeket a vásárló legálisan tölthet le a szoftvergyártó weboldaláról és jogtisztán használatba vehet.

 


Online vásárlás esetén a vásárló megkapja a szoftver licenckulcsot, hitelesített e-számlát, szerződést tanúsítvánnyal, amelyek tartalmazzák az EU-s jogszabályoknak megfelelő eladói nyilatkzatot és tartalmat, valamint a szoftvergyártói letöltő linket és aktiválási útmutatót.

 


Windows 10 Professional

12 900 Ft

RÉSZLETEK

Windows 10
Home

11 900 Ft

RÉSZLETEK

Windows 8.1 Professional

7 500 Ft

RÉSZLETEK

Windows 7
Professional

6 500 Ft

RÉSZLETEK

Office 2019
Professional Plus

31 900 Ft

RÉSZLETEK

Office 2019
Professional

28 900 Ft

RÉSZLETEK

Office 2019
Home & Business

26 900 Ft

RÉSZLETEK

Office 2019
Home & Student

21 900 Ft

RÉSZLETEK

Office 2016
Professional Plus

24 900 Ft

RÉSZLETEK

Office 2016
Home & Business

22 900 Ft

RÉSZLETEK

Office 2016
Home & Student

15 900 Ft

RÉSZLETEK

Visio 2019
Professional

28 900 Ft

RÉSZLETEK

Visio 2016
Professional

22 900 Ft

RÉSZLETEK

Project 2019
Professional

29 900 Ft

RÉSZLETEK

Project 2016
Professional

24 900 Ft

RÉSZLETEK

Windows és Office programok vásárlása és kézbesítése

A kiválasztott szoftver, illetve licenc beszerzéshez és a termékkulcs aktiváláshoz nincs szükség személyes ügyintézésre vagy személyes átvételre. A tranzakció és a kézbesítés elektronikusan történik. A vásárló, magánszemély és cég esetében egyaránt hitelesített szerződés dokumentumot és számlát kap jogi nyilatkozattal.

A digitális termékek mint a szoftverek elektronikusan (ESD - letöltés) kerülnek kézbesítésre, ilyen esetben nincs fizikai postai kézbesítés. A részletes szoftver vásárlási feltételeket a vásárlói ÁSZF tartalmazza, kérjük regisztráció vagy rendelés leadása elött olvassa el figyelmesen.

A szoftver termék az online fizetés sikeres feldolgozása után 24 órán belül kerül kézbesítésre letölthető, elektronikus formában a vásárló e-mail címére, amelyet vásárláskor adott meg.

Kizárólag eredeti és teljesjogú szoftverlicenceket forgalmazunk, amelyek a jogszabályoknak megfelelően dokumentált módon, valamint elektronikustanusítvánnyal hitelesített szerződéssel és e-számlával kerülnek átadásra. Cégek esetében a hiteles számla és dokumentumok alkalmasak a megkövetelt szoftvernyilvántartásra.


Miért problémás a nem megbízható helyekről származó, aktivátor programokkal aktivált Windows 10 vagy Office programok használata?

Az aktivátor programokkal (mint a "KMSpico" és különböző társai) aktivált Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 Pro, és Office 2013, Office 2016, Office 2019 programok estében a számítógép biztonsági kockázatnak és a személyes adatok veszélynek lehetnek kitéve. Az ilyen aktiváló megoldások, illetve programok jellemzően kém programok, adatlopók vagy adwords programok. Aktivátor program esetén veszélyben lehetnek bankkártya adatok, jelszavak is egy online vásárlás esetén, de akár a számítógép kamerájához vagy mikrofonjához is hozzáférhetnek illetéktelenek a tudtunkon kívül. Továbbá informatikai rendszerek elleni visszaéléseket követhetnek el, de BitCoin bányászatra is használhatják a gépet annak tulajdonosa tudta nélkül. Az ilyen aktivátor programok egyszerre csak 180 napra aktiválják a rendszert és a látszatját keltik a végleges aktiválásnak, sok esetben a biztonsági frissítések letiltása, tűzfal, és védelelmi funkciók blokkolása mellett működnek. Gyakori, hogy az ilyen programok olyan veszélyforrást hordoznak, melyeket csak hónapokkal később ismerünk meg, amikor már késő, mert feltörték a Gmail vagy Facebook fiókunkat. Cégek esetében egy ilyen biztonsági incidens akár az ügyfélkör elvesztésével is járhat, illetve súlyos adatvesztéssel, károkkal, perekkel is fenyegethet.

Jogtiszta licenc, illetve eredeti szoftver termékkulcs használatával aktivált Windows 10, vagy az Office 2016 szoftverek esetében sem maga a szoftver aktiválás semmilyen biztonsági kockázatnak nem teszi ki a felhasználó számítógépét, illetve az operációs rendszert. Továbbá biztonságos megoldást jelent a felhasználónak jogi szempontból is.

 

email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat

FB Messenger

Facebook profil

foxmobil office

5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4.
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat
FB Messenger
Facebook profil

foxmobil office
5600 Békéscsaba,
Kazinczy u. 4.

ssl.png

© 2018-2021 foxmobil | Copyright

 
barion-card-strip-intl_400px.png